A beltéri lámpák fontossága az otthonunkban

Lakásunk kialakításában igen fontos szerepet játszik a megvilágítás megtervezése és kivitelezése. Ehhez viszont szükség van a megfelelő beltéri lámpák megtalálása.

Azonban egy rosszul kiválasztott vagy elhelyezett világítótest bizony sokat ronthat a tökéletes látványon. Érdemes tehát alaposan meggondolni és az otthonunk stílusának megfelelő darabokat beszerezni. A konyhában szükségünk lesz központi megvilágításra.

Itt használhatunk csillárt vagy mennyezeti lámpát és ezen kívül a bútorba beépíthető spotokat, valamint az étkező asztal fölé a függesztékek közül is válogathatunk. A fürdőszobába mindenképp szükségesek az olyan beltéri lámpák, amelyek megvilágítják a tükröt, de a mennyezetre szerelhető sem maradhat ki.

A háló vagy a gyerekszoba megvilágításához választhatunk a mennyezetre felszerelhető beltéri lámpák közül és természetesen nem maradhatnak el az éjjeli, olvasó vagy íróasztali változatok sem. A nappaliban is a beltéri lámpák sokasága tárul elénk. Lehet csillár, mennyezetre szerelhető, álló vagy asztali világítótest, bármelyikkel elérhetjük a kívánt hangulatot.

Print Friendly, PDF & Email