A Film Now műsora sokakat leköt

A kábeltévé szolgáltatók tematikus csatorna kiosztása révén, minden korosztálynak kínál megfelelő tartalmakat. Nem véletlen, hogy akár több száz csatorna közül választhatunk egy-egy előfizetéssel. Ez valljuk be, bőséges kínálat és sokan nem is nézik. A Film Now műsor tematikája, a nevéből adódóan is látszik, hogy a filmekre van kihegyezve.

Sok ilyen adó működik, akik saját gyártásban, különböző filmeket sugároznak a nap 24 órájában. A célközönség mindig más. A napszaktól függően, délelőtt a gyermeket, délután és esete a felnőtt korosztály élvezheti a kedvenc filmjeit a Film Now műsor kínálatában.

Senkinek nem lehet panasza a csatorna kínálatára. Az igazi klasszikusnak számító régebbi és új filmeken kívül, több műfajban is találunk csemegéket. Legyen az western, kaland, fantasy vagy thriller, a nézők kegyeit lesik minden percben. A Film Now műsor palettája a sorozatok kedvelőinek is tartogat meglepetéseket. Folyamatos premierek is nézhetőek ezen a nagyszerű csatornán. Keresse kábeltévé szolgáltatójánál a csatornát és élvezze a filmek tömkelegét!

Print Friendly, PDF & Email