A multi klíma kültéri egység lenyűgöző teljesítménye

Igényelhető a klíma beszerelés
Igényelhető a klíma beszerelés

Nem mutat túl jól az olyan épület, ami tele van aggatva légkondicionálókkal, ezért amikor többre van szükség, érdemes egy praktikusabb megoldást választani. A multi klíma kültéri egység beszerelése sokkal egyszerűbbnek számít.

Egyetlen pontból oszlanak a vezetékek az összes beltéri egységhez, ezért nem kell kitenni mindegyikhez egy külön kültéri egységez az ablak alá. Különösen az emeletes házak esetén nehézkes megoldani, hogy olyan helyre kerüljön a split légkondicionáló kültéri egysége, ahol nem látszik.

Bizonyos esetben nem marad más megoldás, mint az erkély, viszont ott meg elég sok helyet foglal. A multi klíma kültéri egység teljesítménye jóval nagyobb, mint egy átlagos osztott rendszerű légkondicionálóé.

Ezért lehet, hogy egyszerre több beltérit is képes egyszerre meghajtani, amelyek egymástól függetlenül üzemelhetnek. A beépített Wi-Fi vevővel ellátott modelleket, akár okostelefonon keresztül is vezérelhetjük. Így például a nappaliban heverészve, a lakás minden pontját egyedi beállításokat adhatunk meg. A multi klíma kültéri egység praktikus megoldás.

Print Friendly, PDF & Email