A nyitható arany medál teljesen személyessé varázsolható

nyitható arany medál
nyitható arany medál

Bizonyára Ön is a látott már olyan romantikus filmeket, ahol a női főszereplő a szerelmének fényképét egy szív alakú vagy ovális, szétnyitható medálban őrizgette. Az igazi romantikusoknak ez a lehetőség ma is adott. Ékszerboltunk és webáruházunk kínálatában megtalálható az erre a célra készített nyitható arany medál.

Finoman és gondosan kidolgozott modelljeink között garantáltan megtalálja Ön is a megfelelőt, legyen szó a klasszikus sárga aranyról vagy egy árnyalt változatról. A 14 karátos ékszerek között a nyitható arany medál mai napig kedvelt darab, évente több százat értékesítünk. Remek ajándék anyáknak, lányoknak, különösen hogy már a csomagolással sem kell bajlódni, hiszen termékeink díszdobozban érkeznek. 

A nyitható arany medál mellett, nagy fókusz esik az állatos és vallási medálokra is, amiket kortól függetlenül bárkinek ajánlunk. Az ékszerek ellenőrzött forrásból érkező aranyból készültek és fémjellel ellátottak. A rendelés átvételére és fizetésére rengeteg variánst biztosítunk, ezekről honlapunkon talál több információt.

Print Friendly, PDF & Email