Az óriás kültéri sakk ötvözi az élvezeteket

Óriás kültéri sakk

A logikai és stratégiai játékok nem feltétlen a friss levegőn való tartózkodásra buzdítanak bennünket, azonban van rá megoldás, hogy ne csak a négy fal között lehessen hódolni ezeknek a hobbiknak. Az óriás kültéri sakk az egyik kedvenc fejtörő játékunkat helyezi át az otthonunk kényelméből a természet lágy ölébe.

Ez kertbe, udvarra vagy akárhol, például a réten is felállítható, így anélkül játszhatunk le néhány partit, hogy közben le kellene mondani a napsütésről és az egészséges levegőről. A figurák fejrészén egy gömbszerű forma van kialakítva, amitől fogva könnyedén lehet mozgatni.

Alapjában véve nagyon stabilak, de ha a talaj egyenetlensége vagy a szél mégis kibillentene egy-egy figurát, akkor homokkal töltve nehezíthetőek. Ugyanakkor az óriás kültéri sakk időjárás és ütésálló anyagból készül, így ha egész nyáron kint áll a tűző Napon vagy kint felejtődik az esőben, akkor sem fog kár keletkezni benne. Ha az Ön családtagjai is szeretik ezt a játékot, akkor így a tavasz közeledtével érdemes beruháznia egy óriási kültéri sakk szettet!

Print Friendly, PDF & Email