Egyre felkapottabb a Tefal WOK

Tefal WOK

Azok, akik rendszeresen megfordulnak a konyhában, jól tudják, hogy nemcsak a megfelelő alapanyagra van szükség a páratlan ételek elkészítéséhez, hanem kiváló edényekre is. Ezek nélkül ugyanis egyszerűen lehetetlen jó célt elérni. Ha valami különleges kiegészítőre vágyunk, akkor a Tefal WOK mellett semmiképpen ne menjünk el figyelem nélkül!

Ez a termék a maga nemében egyszerűen páratlan. Különleges mivolta az alakjában rejlik, ami egy gömb belső keresztmetszetét idézi. Jó hír azonban, hogy az európai használók körében elterjedt a lapos aljú Tefal WOK, amit a gáz és elektromos tűzhelyekre könnyedén rá lehet helyezni. Ha semmit nem akarunk a véletlenre bízni, akkor 2 méteres edénybe is befektethetünk.

Természetesen ez akkor kifizetődő, ha nagyüzemi konyháról van szó. A Tefal WOK ugyanúgy alkalmas főzésre, sütésre, mint párolásra. Megéri kiaknázni az előnyeit, mert fenséges ételek készülhetnek benne. A használat során figyeljünk oda, főleg akkor, ha a füle fémből van, mert az alaposan átforrósodhat és komoly sérülést okozhat, ha nincs a kezünkön védőkesztyű.

Print Friendly, PDF & Email