Fényzselé a tükörfényes felületért

Esztétikus műkörmök

Amikor már kész a köröm formája és az áhított színt is felvittük, nem marad más hátra, mint egy utolsó, de annál fontosabb fázis. Ez nem más, mint a fényzselé felvitele.

Mi ez az anyag és miért olyan lényeges a körömépítésben? A fényes, csillogó felület roppant népszerű, hiszen ez adja meg azt a bizonyos pluszt a körmöknek, ettől lesz a piros igazán tündöklő, a díszek pedig így érvényesülnek a legjobban. A lehengerlő fényhatás mellett, ugyanakkor más szerepe is van ennek a fajta zselének.

A körmök még tartósabbak lesznek, a különböző köveket, strasszokat és egyéb díszítőelemeket pedig hihetetlenül könnyű rögzíteni a fényzselé segítségével.

A gellakk.com webáruházban többféle termék is kapható, ezek bármilyen műkörömre használhatóak, így például a porcelán és a zselé tetejére is rákenhetőek. A kiváló állagú anyagok között találhatunk fixálást igénylőt, illetve nem igénylő megoldásokat is. A fényzselé száradás után nem lesz ragacsos, ráadásul rövid idő alatt megköt. Tekintse meg a termékpalettát és válassza ki az Önnek legjobban megfelelő zseléket!

Print Friendly, PDF & Email