Gyengéd termék hajhullás ellen

A hajnak az egyik legnagyobb ellensége a szálak hullása jelenti. Fésülködés közben sok ragad a fésűre, ami valljuk be, egyáltalán nem szép látvány és ez a dolog kihathat az egész napra.

Ezért is találták fel a Gettik terméket, ami megvédi az embert a hajhullás ellen. Ez egy gyengéd termék, ami nem károsítja sem a szálakat, sem a hajhagymákat, sem a fejbőrt, valamint már egy perc után meglátszik az eredmény.

Ez a termék por formájába kapható, amit tiszta és száraz hajra kel felvinni és a hatás biztosított. A tubus tartalmát rá kell szórni. Ez egy forradalmi készítmény, hiszen teljesen új technológiával volt kialakítva, ami mikroszálak sokaságát tartalmazza.

Ezen szálak az elektrosztatikus töltésekre alapulnak, ezért olyan hatékonyak. Felvitele után nem látszik, olyan mintha ott sem lenne, de az eredmény magáért beszél. A ritkulást nagyszerűen eltünteti, mivel ezek az elektrosztatikus szálak megtapadnak a hajon, így a kopaszodó területet eltünteti. Hajhullás ellen remekül véd ez a csodaszer.

Print Friendly, PDF & Email