Husqvarna kerti traktor praktikus megoldásokkal

Kerti traktor

A kertészeti eszközök világában bőven akadnak olyan márkák, amelyek kiemelkedőnek számítanak. Ezek között is előkelő helyet foglal el a Husqvarna kerti traktor.

Egy rendkívül sokoldalú eszköz, amit nemcsak kizárólag fűnyírásra lehet használni, hiszen ez egy olyan eszköz, aminek remekül lehet hasznosítani a fizikai erejét a ház körül, mivel többek között vontatásra is alkalmas. A nagyobb területek karbantartásához természetesen egy Husqvarna kerti traktorra lesz szükség, mivel nagyszerű manőverező képességgel rendelkezik.

Ez a tulajdonság akkor jön jól, hogyha egy szabálytalan területen van szükség a fűnyírásra. De melyiket válasszuk? Az oldalt kidobós változatok nem rendelkeznek fűgyűjtő tartájjal, ezért a lenyírt füvet oldalt fújják ki.

Ezek a modellek a nagyobb, elburjánzott, bokros területeken hatékonyak. A fűgyűjtős Husqvarna kerti traktor elnevezése értelemszerűen abból származik, hogy egy kosárba összegyűjti és tárolja a levágott füvet. Ez a változat leginkább a zsenge gyepterületeken hasznos.

Print Friendly, PDF & Email