Kellemesen meleg a polár takaró

A gyerekszoba ékes dísze lesz, a kedves mintáinak köszönhetően. Vidám színekben kapható a puha polár takaró, ami olyan jó meleg, hogy ki sem akar majd belőle bújni a gyerkőc. Nem mindegy, hogy melyiket választjuk, hiszen külön modellek kaphatóak a kisfiúknak és kislányoknak.

A Disney mesék sohasem fognak kimenni a divatból. A klasszikusok még manapság is sok gyermek és felnőtt kedvencei közé tartoznak, de az új, népszerű mesefilmeket is nagyon sokan szeretik. Ezért a lyamar.hu egy olyan összeállítást készített a polár takaró kínálatból, ahol minden Disney rajongó meg fogja találni a megfelelő darabot. A Jégvarázs Elsája rengeteg kislány kedvencévé vált, miután a mozik bemutatták a mesefilmet.

A fiúk azonban jobban kedvelik az autókat, ezért a Verdás polár takaró kifejezetten nekik készült. A Mancs őrjárat sztárjai sem maradhatnak le a sorból, ezért ezzel a modellel is meglephetjük a csemeténket. A képeken látható termékek a valóságban is ennyire színpompásak és a külső jegyek szerencsére nem mentek a minőség rovására. Rendkívül jó anyaggal van dolgunk, ami nem megy tönkre, még többszöri mosás után sem.

A polár takaró, ezért sokáig fogja kényelmesen melegíteni a gyermekünket esténként. A kisebbeket melegen be lehet bugyolálni a babakocsiban, hogyha van nálunk egy polár takaró és ekkor még a hűvösebb idő esetén sem kell bezárva lennünk a négy fal közé. Egy kis friss levegő, mindenkinek jót tesz, hogyha megfelelően fel van öltözve. A polár takaró alatt biztosan jó helye lesz a babának, ami mindvégig melegen fogja tartani.

Print Friendly, PDF & Email