Knipex fogó polírozott nyéllel

Minőségi szerszámok, kedvező áron
Minőségi szerszámok, kedvező áron

Ha megszorításokra van szükség, akkor nem érdemes habozni. Az iszerszam.hu elhozta a minőségi Knipex fogó kínálatot, amivel rendkívül nagy erőt fejthetünk ki.

Ha beragadt egy vízcső, ha nem engedelmeskedik egy hollander, akkor csak elő kell kapni ezt a nagyszerű eszközt és máris megoldható a probléma különösebb erő kifejtése nélkül. A Knipex fogó ellenálló eszköz, amit szinte el sem lehet törni emberi erővel, ezért garantált a megbízhatósága hosszú éveken keresztül.

Nemcsak a szakemberek munkáját könnyíti meg ez a nagyszerű kéziszerszám. Hogyha nem szeretnénk minden apró-cseprő dologért szakembert hívni, akkor nem árt, ha van otthon egy Knipex fogó. Egy WC tartály, konyhai vagy fürdőszobai csaptelep felszerelése során is nagy hasznát lehet venni.

Az edzett Knipex fogó felülete nagy kopásállósággal rendelkezik. A nyél kialakítása miatt nem fog megcsúszni a használója kezében, ami lehetővé teszi a biztonságos használatot. Minőségi szerszámmal szinte öröm a munka is, amit meg lehet tapasztalni, ahogy használatba állítjuk.

Print Friendly, PDF & Email