Marci kutya története a Dogland Sensitive csirkehús mentes kutyatáppal.

A férjemmel való válásom után úgy éreztem szükségem van egy háziállatra. Mivel a macskaszőrre allergiás vagyok, ezért ellátogattam egy kutyamenhelyre. Nagyon sok egészséges, életerős kutyát láttam, a kölyökkutyáktól kezdve az idősig. Hosszú időre terveztem a kutyatartást, de a kölyökkutyák sok figyelmet igényelnek, amit a munka mellet nem tudnék megadni.

Ott volt Marci, a németjuhász – labrador keverék kutya, akitől óvva intettek, mert emésztőrendszeri problémái vannak. Egyszerűen képtelen voltam őt otthagyni, legyen bármilyen allergiája, tudtam, hogy őt kell hazavinnem. A megfelelő orvosi kivizsgálásokat követően a diagnózis csirkehús érzékenység lett. Mivel sosem hallottam még effajta allergiáról, muszáj volt az interneten kutatnom a csirkehús mentes kutyatápok között.

Egy webáruház segítségét kérve választottam a Dogland Sensitive szárazeledelt, amely 100%-ban csirkehús mentes, csak emberi fogyasztásra alkalmas húsokat tartalmaz, emellett ásványi anyag és vitamintartalma annyira megfelelő, hogy teljes értékű táplálék minden méretű kutyának. Amióta a Dogland Sensitive kutyatápot adom Marcinak, sokkal kiegyensúlyozottabb és egészségesebb, mint valaha. Minden kutyagazdának, akinek emésztőrendszeri problémás ebe van, csak a Dogland Sensitive tápot ajánlom!

Print Friendly, PDF & Email