Praktikus és esztétikus infrapanel

infrapanelA kisebb helyiségekbe sokszor nehéz találni megfelelő fűtési megoldást. Ez többek között azért van így, mert szűkös a hely. Egy infrapanel azonban nem vesz el teret a szobából, ráadásul még esztétikailag is feldobja az adott helyiséget.

A helytakarékossága mellett, természetesen, fő funkcióját is tökéletesen képes ellátni, például egy télikert vagy egy üzlethelyiséget is hatékonyan fel tud melegíteni. Az elektromoskonvektorok.hu weboldalon a különböző teljesítménnyel rendelkező keret nélküli, alumínium keretes és fakeretes infrapanel kínálat mellett annak más egyéb hozzátartozóit is meg lehet vásárolni.

Egyebek mellett megrendelhetőek különféle termosztátok, elektromos vezetékek kapcsolóval vagy a mennyezeti rögzítő készlet és telepítő keret több méretben. Az oldalon történő rendelés alkalmával a kiválasztott termékek bizonyos értékminimum felett térítésmentesen kézbesítésre kerülnek. Az infrapanel vásárlásához meg kell adni néhány kapcsolati adatot, valamint meghatározni a fizetési és a szállítási módot.

Print Friendly, PDF & Email