Töltődjön fel életerővel az infraszauna kabinjában!

infraszauna
infraszauna

A szaunázás szerelmeseinek nem kell bemutatni azt a sok-sok pozitív hatást, amivel ezek a jól felfűtött helyiségek bírnak. De minden bizonnyal akadnak olyanok, akik még nem próbálták sem a finn változatot, de az infraszauna kabint sem, így nincs tapasztalatuk az egészségvédő, szépségmegőrző hatásaikról.

Kedvükért álljon itt néhány ok, amiért érdemes rendszeresen izzasztani magunkat egy infraszaunában! A jótékony infravörös sugarak 2-25 mikrométeres hullámhosszon hatolnak a bőr alá, felmelegítik a szervezetet és megkezdik áldásos hatásukat. Elindul a méregtelenítés, a sejtregenerálódás, az immunrendszer erősítése, beindul a vérkeringés, égnek a kalóriák. Kímélőbb megoldás a szív- és érrendszeri problémákkal küzdőknek, mint a hagyományos finn szauna, ezért akár naponta is használhatjuk.

Amennyiben szívesen osztjuk meg a feltöltődés pillanatait a párunkkal, akkor válasszuk a kétszemélyes infraszaunát! A sugárzók kialakításának köszönhetően, ebben az esetben is mindkét használót ideális szögből érik a sugarak.

Print Friendly, PDF & Email