80 hústartalmú kutyatáp allergének nélkül

80 hústartalmú kutyatáp
80 hústartalmú kutyatáp

Biztosan Ön is látott már aranyosabbnál-aranyosabb reklámokat, amelyek arra szólítják fel a nézőket, hogy azt a bizonyos állateledelt vásárolják meg a kutyusaiknak. Meglepődne, ha azt mondanánk, hogy a médiában hirdetett termékek közül egyik sem felel meg a négylábú szőrmókok szükségleteinek?

Pedig így van és még véletlenül sem találna közöttük olyat, ami azt tudná nyújtani, mint a nagyszerű, 80 hústartalmú kutyatáp, vagyis az Eden. Pedig alapvető elvárás is lehetne, hogy csak 80 hústartalmúk kutyatáp létezzen, hiszen ez a házőrzők legfontosabb eledele. Ennek ellenére sok száraztápnak és konzervnek is alig néhány százaléka állati eredetű, a többi részük pedig mind gabona, gyümölcs és zöldség.

Tévedés ne essék, ezekre is szükség van, de nem ekkora mennyiségben, ráadásul ezekből sem mindegy, hogy mit használnak. Az ebeknél is kialakulhat ételérzékenység, így nagyon oda kell figyelni, hogy lehetőleg az ételükben ne legyen allergén. A 80 hústartalmú kutyatáp esetében ezt is betartják, így nem csoda, hogy egyre több felelős gazdi dönt a z Eden termékek mellett.