Az OKJ Oktató Központ ajánlatai

Pályát szeretne váltani, de nem akar éveken át az iskola padjában ülni újra? Amennyiben vagyonőr vagy biztonsági őr képzést keres, az OKJ Oktató Központ weboldalán hasznos információkat találhat. A kurzus néhány hónapos és ezen idő alatt alaposan elsajátíthat mindent, ami szükséges egy profi biztonsági őr munkája során. A cél az, hogy az itt végzett tanulók aktuális tudásra tegyenek szert, hogy utána könnyen el tudjanak helyezkedni a munkaerőpiacon. Nagyon fontos, hogy kiemelkedjen a többiek közül, hiszen így fogják észrevenni Önt és így nagyobb esélye van arra, hogy a kiszemelt állást megkapja.

Az OKJ Oktató Központ weboldalán azt is megtudhatja, hogy mikor és melyik városban indulnak ezek a képzések. Mivel minden nagyobb településen részt vehet a kurzuson, tehát garantáltan Ön is megtalálja azt a tanfolyamot, amelyik a legközelebb van a lakóhelyéhez és rendszeresen részt tud majd venni rajta. Szakképzett biztonsági őrökre mindig szükség van, tehát remek választást jelent mindenkinek ez a tanfolyam.

Számos, hasznos információt talál az OKJ Oktató Központ weboldalán, úgy az árakról, mint a kurzus időtartamáról és a részletes programról is. Nagyon fontos tudni a jelentkezés előtt, hogy eleget kell tenni néhány követelménynek. Ilyen például az, hogy szükség van iskolai előképzettségre, vagyis legalább a nyolcadik évfolyam el kell legyen végezve. Továbbá, az is fontos, hogy egészségileg alkalmas legyen erre a feladatra, valamint büntetlen előélettel rendelkezzen. Ezek mellett az is feltétel, hogy az érdeklődő magyar állampolgár legyen és rendelkezzen állandó belföldi lakhellyel.

Az OKJ Oktató Központ weboldalán megtudhatja, hogy a vagyonőr tanfolyam 4 és fél hónapot tart, aminek következtében részt kell vennie 40 órás szakmai gyakorlaton is. Az OKJ Oktató Központ weboldalán elmondják, hogy nem kell Önnek keresgélnie, ugyanis ezt is biztosítják a résztvevőknek és garantáltan lesz majd helye gyakorlatozni egy színvonalas cégnél. Továbbá, önvédelmi oktatásban is részesülhet, elvégre ez is fontos a mindennapi munkavégzés során.

Print Friendly, PDF & Email