Cseréljen időben teherautó gumit!

Strapabíró terepgumik
Strapabíró terepgumik

A teherautók tetemes súllyal rendelkeznek, főleg megpakolva. A teherautó gumi sok mindent ki kell bírjon, kiváltképp akkor, hogyha nehéz terepen kell célba juttatni a szállítmányt.

Ebben az esetben egy defekt akár végzetes is lehet, ami rendkívül magas anyagi kárt vonhat maga után. A tutigumi.hu nem aprózta el, amikor kialakította a hatalmas teherautó gumi kínálatát. Szinte minden modellben és minden kivitelben jelen vannak az abroncsok, amelyek haszongépjárművekre készültek.

Nemcsak teherautókra, de munkagépekre is találhatunk itt abroncsokat. Mivel szinte minden termék megtalálható a webáruház raktárában, ezért gyors kiszállításra lehet számítani.

Többek között ez az egyik nagy előnye, ha a Tuti Gumitól rendelünk. A rendelést nemcsak online, hanem telefonon keresztül is le lehet adni hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 5 óra között. Nem érdemes megvárni, amíg annyira tönkremegy a teherautó gumi, hogy azzal már veszélyes lesz közlekedni. Jobb, ha mihamarabb lecseréljük, hiszen kedvező áron juthatunk hozzá a jobbnál-jobb modellekhez.