Kedvező póló hímzés ár, minőségi kivitelezés

póló hímzés ár
póló hímzés ár

A hímzés remek alternatívát kínál a különféle céges ajándékok és a munkaruhák emblémázására, hiszen egyedi és látványos megoldások is kivitelezhetőek általa. Ráadásul a www.cegespolo.eu oldalon kedvező póló hímzés ár mellett lehet igényelni logó, felirat vagy bármilyen különleges ábra megvalósítását a különféle termékekre, így érdemes kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket.

Természetesen a póló hímzés ár attól függ, hogy mennyire lesz bonyolult az embléma és mekkora méretben kell felvinni majd a kiválasztott pólóra, ingre, pulóverre, kardigánra vagy éppen sapkára, de általánosságban elmondható, hogy ennél a vállalkozásnál remek feltételeket kínálnak.

Továbbá, a póló hímzés ár aszerint is változni fog, hogy hány darabra kell felkerüljön az adott ábra, motívum, de minél nagyobb mennyiséget rendel, annál kedvezőbb lesz az egységár, így nincs félnivalója akkor sem, ha több száz embernek szeretne emblémázott munkaruhát biztosítani. Keresse fel a cég munkatársait és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Print Friendly, PDF & Email