Külföldieknek is csábító a hair transplant

Eredményes hajbeültetés
Eredményes hajbeültetés

A hajbeültetés elvégzése ma már nem számít különös kiváltságnak, hiszen egy rutin beavatkozásról van szó, ami ráadásul anyagilag is egyre inkább hozzáférhető. Ez leginkább annak tudható be, hogy fokozódik az érdeklődés a hair transplant iránt, ezzel együtt pedig a technológia is folyamatosan fejlődik.

Magyarországon már évek óta működik egy olyan klinika, ahol ilyen jellegű műtéteket végeznek, mondhatni napi szinten. A hair transplant idehaza jóval olcsóbb, mint a jóval fejlettebb nyugati államokban.

Ez annak tudható be, hogy a díjak teljes mértékben idomulnak a hazai bérekhez. Jó hír ez a magyar lakosoknak, de a külföldieknek is igencsak csábítóan hangzik, hogy ugyanazt a színvonalas szolgáltatást jóval kedvezményesebben kaphatják meg, mint a saját hazájukban.

A hair transplant során a páciens nem érez fájdalmat, továbbá semmilyen komoly hegképződésről nem lehet beszélni. Egyedül csak bőrpirosodás tapasztalható közvetlenül a beavatkozás után, viszont ez is néhány napon belül teljesen megszűnik.

Print Friendly, PDF & Email