Nem lehet ellenállni a fa kínáló tálcának

Rusztikus kínáló tálca fából
Rusztikus kínáló tálca fából

A profi vendéglátás fortélyait nem olyan bonyolult elsajátítani, csupán be kell tartani néhány alapszabályt, amikkel aztán nagy valószínűséggel lehengerlő sikereket érhetünk el.

A finom ételek mellett, a tálalás kivitelezése is kiemelten fontosnak számít. Egy fa kínáló tálca rengeteget segíthet ebben. Az egyszerűségében rejlik a különlegessége. Az ezen elhelyezett ételek bizonyára mindenkinek felkeltik az érdeklődését. A műanyag ideje már kezd lejárni.

Bár olcsó megoldásnak számít, mégsem olyan dekoratív egy plasztik tálca, mint egy fenyőből készült fa kínáló tálca. Aki szereti megadni a módját az étkezéseknek, annak mindenképp a hasznára fog válni a fa kínáló tálca, ami elérhető áron rendelhető meg a woodydecor.hu webáruházból. Egy kis kézügyességgel, akár elkészíthetjük a saját fa kínáló tálcánkat is.

Viszont ennél egy sokkal egyszerűbb módszernek számít a rendelés. A minőségi kivitelezés nem lehet kérdéses. Végre egy újrahasznosítható anyagból készült tárgy, ami hosszú évek múltán sem veszít a minőségéből!

Print Friendly, PDF & Email