Sokoldalúan alkalmazható biztonsági fólia

Ablakok nélkül elképzelhetetlen lenne egy modern épület, mivel a természetes fény bejuttatása nagyon fontos minden esetben, ráadásul kiváló dizájnelemként szolgálnak. Azonban az üveg könnyen megsérülhet a törékenysége miatt, de ezt ki lehet védeni a biztonsági fólia használatával.

Bármilyen üveget egyszerűen be lehet vonni, ami így sokkal ellenállóbbá válik. Nem fog karcolódni és egy nagyobb vihar esetén sem kell attól tartani, hogy az üveg el fog repedni.

Noha a repedés még egy kisebb probléma, mert ha már betörik, az személyi sérülést is okozhat. A biztonsági fólia egyben tartja az eltörött ablaküveget, ezért nem fognak a szilánkok szerteszét heverni.

Sokkal egyszerűbb és biztonságosabbá válik a törött üveg cseréje. A biztonsági fólia nemcsak az épületek esetében alkalmazható. Az autó szélvédőjét is be lehet vonni, ami még inkább ki van téve a sérüléseknek. Az apró porszemek és a kőfelverődések nem fogják roncsolni a szélvédő szerkezetét. Hogyha a fólia elhasználódik, bármikor le lehet cserélni egy újra.

Print Friendly, PDF & Email