Színes szatén szalag kavalkád

Kifinomult szatén szalag
Kifinomult szatén szalag

 

A hölgyek ruhatára éppoly sokszínű és bohókás lehet, mint maga a személyiségük. Nagyon sokszor találkozunk olyan különleges ruhakölteményekkel, amelyek biztosan az egyéni elképzelések alapján születtek. A szatén szalag, a roppant egyszerű fekete ruhát is képes igazi különlegességgé átváltoztatni, így a viselője is csinosabbnak érezheti magát.

A szatén szalag nagyszerű kiegészítő lehet és a beszerzése senkinek nem okozhat problémát. A nagy divattervezők is ilyen apróságokkal varázsolják egyedivé, mert a szépség a legtöbbször a részletekben rejlik. A különböző szélességű szalagok között csodás színekre bukkanunk, amelyek mindenkinek mosolyt csalnak az arcára. A legtöbb lány évekig az esküvőjéről álmodik, előre tudja, hogy milyen ruhában szeretne menyasszony lenni és ehhez az alkalomhoz különleges kiegészítők is kellenek. A gyöngyök, kristályok mellett, a szatén szalag is megállja a helyét, igazi bájt kölcsönözve a viselőjének. A legszebb ruhán is lehet még kicsit finomítani, egyedivé varázsolni. Olykor a legegyszerűbb megoldások a legkifinomultabbak és nagyszerű végeredményt biztosítanak.

Egy hófehér szatén szalag nemcsak elegáns, hanem légies is, amire éppen szükség van a nagy napon, hogy a menyasszony hercegnőnek érezhesse magát. Természetesen a mindennapokat is szebbé tudjuk varázsolni egy teljesen egyedi ékszerrel, esetleg szatén szalaggal, mert a hétköznapokba is kell valamennyi ünnepi hangulat. Minden nő megérdemli, hogy királynőnek érezze magát a hétköznapokon is, ebben pedig valódi partnerek lehetnek a legszebb kiegészítők.

Print Friendly, PDF & Email