Termo-transzfer címkenyomtató akció

Modern vonalkód nyomtató
Modern vonalkód nyomtató

A vonalkód címkék nyomtatása ezzel az eszközzel tökéletes hatékonysággal kivitelezhető. A lézernyomtató egy kimondottan gyors eszköznek számít, a nyomtatási sebességét figyelembe véve.

Ám még ez sem veheti fel a versenyt a címkenyomtató technológiájával, hiszen a kisebb etiketteket több pályában is el lehet helyezni egymás mellett. Ennek köszönhetően, a nyomtatófej teljes egészét ki lehet használni, ami jelentősen növeli ezáltal a termelékenységet.

A felhasználó barát kialakítás szintén a címkenyomtató használata mellett szól. Ezzel az eszközzel elég csupán olyan és annyi címkét nyomtatni, amennyire szükség van, mivel a használata teljesen mentes a vesztességtől. Ez annak köszönhető, hogy a tekercsen az etikettek egymástól elkülönülnek, így akár egyetlen darabot is kinyomtathatunk, ha úgy tetszik.

A címkéken a feliratok kopásállósága kiemelten fontos, mert ha szállítás és raktározás közben ezek elhalványulnak, akkor nehezebb lesz az árucikkek azonosítása. A címkenyomtató azonban termo-transzfer technológiát alkalmaz és az így elkészült nyomatok ellenállnak a dörzsölésnek.

Print Friendly, PDF & Email