Változások a CSOK témával kapcsolatban

Családi Otthonteremtési kedvezmény
Családi Otthonteremtési kedvezmény

Amíg aktuális, addig érdemes élni a lehetőséggel. Nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen kedvező állami támogatásban részesüljön. Az idei évben a CSOK feltételei kedvezőbbé váltak a tavalyihoz képest.

Számos változás lépett életbe 2019 július 1-től, amelyek az előnyére válhatnak azoknak, akik eddig úgy gondolták, hogy inkább nem élnek a CSOK rejtette lehetőségekkel. Az aktuális feltételekről és újdonságokról olvashatunk a jelzalog.com weboldalon.

Itt található ugyanis egy kis gyorstalpaló, ami segít abban, hogy képben legyünk a jelenlegi helyzettel a CSOK témában. Így már sokkal felkészültebben konzultálhatunk egy hitelközvetítő szakemberrel, akinek a tudása és a tapasztalata által egyszerűbben részesülhetünk a támogatás nyújtotta lehetőségekben.

Mivel ez is egy fajta bankkölcsön, ezért át kell gondolnunk, hogy melyik bankkal szeretnénk kollaborálni. A megfelelő döntést meghozni nem túl egyszerű, mert elég nagy és változatos hitelkínálatról beszélhetünk a jelenlegi helyzetben. A CSOK igénylése egyszerűbb egy hitelközvetítővel, ami teljesen díjmentes.

Print Friendly, PDF & Email